Bloeiende Zijpe wandeltocht verplaatst naar zondag 27 april

Het vroege voorjaar heeft zijn voordeel, maar ook nadelen. De organisatoren van de Bloeiende Zijpe wandeltocht, die op 4 mei stond gepland, wilden zo graag hun deelnemers door een Boeiende Zijpe voeren, maar dan zijn de meeste bloembollen uitgebloeid en lopen ze door kale velden. Vandaar een noodmaatregel: de wandeltocht wordt verplaatst naar zondag 27 april. Onvoorziene klimatologische omstandigheden  zijn voor ons voldoende redenen om deze KNBLO-NL wandeltocht toch op onze site te zetten. Per slot van rekening staat deze tocht ook in de Provinciale wandelagenda.

Zie ook www.bloeiendzijpe.nl en,

Pontania ’65′ wandeltocht op 13 en 14 september

Wandelaars opgelet.

Op verzoek van het bestuur van S & O Pontania maken wij u nogmaals attent op de fout die in het LWP 2014 staat. De Pontania ’65′ wandeltocht is daar op 2 en 3 september geprogrammeerd. FOUT, HELEMAAL FOUT.  Dat is nota bene midden in de week, De Pontania ’65′ wandeltocht wordt gehouden in het weekend van 13 en 14 september. Wij verwachten u op die dagen massaal in het gezellige clubgebouw aan de Roomtuintjes in Amsterdam-Oost voor een mooie wandeltocht van 5, 10, 15 of 25 km. En verbeter die data in het LWP. Gelukkig staat het in het Noord-Holland wandelprogramma wel goed. Nogmaals onze excuses voor deze blunder.

Fouten en foutjes in Wandelprogramma’s

Het telefoonnummer van Albert Grin, de organisator van zowel de Paddenstoelenwandeltocht als de NHWB Kerstwandeltocht, al sinds jaar en dag foutief zowel in het Provinciale Wandelprogramma van 2013 als dat van 2014, het LWP en ook nog in ons laatste Kwartaaltje. Er is namelijk een 4 weggevallen. Maar wanneer u zijn nummer bij de NHWB-Kerstwandeltocht van 2013 en 2014 wijzigt in 075-684 54 37 dan is die fout ook weer hersteld.

De Avondvierdaagsecommissie van Velserbroek besloten om op verzoek van een aantal scholen de Avondvierdaagse 2014 een week naar achteren te schuiven; dus van 3 t/m 6 juni naar 10 t/m 11 juni, maar ook deze wijziging kwam te laat om nog in het Programmaboekje te worden opgenomen.

Avondvierdaagse in Zaanstad

De vlag kan uit; er komt toch een Avondvierdaagse in Zaanstad. Er hebben zich gelukkig een aantal nieuwe mensen aangemeld die te samen met een stel vrijwilligers van de ‘oude’ ploeg zich gaan inzetten om de Avondvierdaagse in Zaanstad weer tot een succes te maken. Nadere gegevens volgen nog, maar de datum is alvast bekend: van maandag 12 t/m donderdag 15 mei vindt dit wandelfestijn plaats. Wat vroeger dan in andere jaren, maar een kniesoor die daar op let. Noteer de datum in uw agenda; we rekenen op uw komst.